Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://bozuyukmimarsinan.meb.k12.tr
Adres : TEKKE MAH. SÖĞÜT CAD. NO: 100/1 BOZÜYÜK / BİLECİK
VİZYON : Ülkemizde seramik sanayinin merkezi konumunda bulunan ilçemizin ve bölgemizin en modern ve tercih edilen meslek lisesi haline getirmek
MİSYON : Okulumuzu standartların üzerinde, kaliteli, çağdaş eğitim verebilen, güçlü bir kurum haline getirmek Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, Türk Milletinin milli, manevi, ahlaki ve insani kültürel değerlerini koruyan geliştiren, yaratıcı, verimli, dürüst ve paylaşımcı bireyler olarak yetiştirebilmek. Bölgemizdeki sanayi kuruluşlarına ve hizmet sektörüne çağdaş teknik elemanları yetiştirmek.
BAŞARILAR : Proje Tabanlı Beceri yarışmaları Türkiye 2.liği. Proje Tabanlı Beceri yarışmaları bölge 2.lik, 3.lük ve mansiyon dereceleri. İşte Bizde Varız Girişimcilik yarışması Türkiye Finali. TKY En başarılı ekip Türkiye İlk 10

Öğretim Şekli :Tam gün örgün eğitim ve Açık Mesleki Lise
Saatler : Ders Başlama Saati: 8:15 Ders Bitiş Saati : 16:40
Pansiyon : Okulumuzda pansiyon bulunmamaktadır.
Servis : -
Ulaşım : Bozüyük ilçesi İstanbul Antalya, Ankara- Bursa yollarının kesişim bölgesinde olup ulaşım imkanları geniştir. İlçemizden Ankara - İstanbul tren hattı geçmekte olup tren istasyonu bulunmaktadır. Okulumuz ilçe merkezinde olup ilçede çalışan 2 dolmuş hattı ile okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Tekke Mah. Söğüt Cad. No:100 Bozüyük/BİLECİK
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Bilecik il merkezine 40 km uzaklıkta olup Bozüyük içe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri : Her yıl 9 sınıflar için 170 öğrencilik kontanjanımız mevcuttur.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Tavan puanımız: 400 Taban Buanımız: 150
Okulun Sınav Başarı Durumu : -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %45
Sportif Etkinlikler : 2017 Türkiye Hapkido Şampiyonasına katılan öğrencilerimizden 63 kiloda Kamil KIR ve 72 kiloda Berkan ÇEŞMECİ kendi klasmanlarında Türkiye Şampiyonu olmuşlardır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuz 2008 yılı proje tabanlı Beceri Yarışması Türkiye 2.si dir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Okulumuz 2016 yılında Erasmus+ projesi gerçekleştirmiştir.